Dags för Årsmöten!

pena_smallHEJ alla Malaga fans och Boquerones.. Som väl de flesta av er uppmärksammat på vår FB-sida har vi i år två årsmöten. Ett förberedande nere i Fuengirola nu på tisdag 31 mars kl 19oo på LaChispa vid feriaplatsen i Funkan bredvid svenska butiken och ett i Stockholm, Lördag den 18 april kl16oo. Kommer att lägga upp verksamhetsberättelse mm så fort jag fått underlag från ekonomin. Så håll dig uppdaterad på FB. Behöver er anmälan snarast till Stockholmsmötet för att veta hur många vi blir, så vi bokar lokal anpassad för alla. Sportbaren nere vid NorraBantorget har ju slagit igen i höstas, om dom inte öppnat igen senaste tiden. Anmälan göres enklast på FB under event, klicka på ‘årsmöte Stockholm’ och klicka på kommer, så återkommer jag snarast med lokal.
Skicka snarast in motioner, frågor, uppmuntran, ros o ris. förslag mm till info@penamalaguista.se.

Men framförallt behöver vi personer som DU som vill bidra till verksamheten. Vill Du bli sekreterare, revisor o/e suppleant. ledamot eller fixa med saker o ting anmäl dig NUUUUU!!!!!!!!! Om du gillar att skriva matchreferat hör av dig, Webdesigner, hör av dig.

Medlemsregistret behöver uppdateras! Vi behöver veta var i Andalusien du oftast befinner dig. Räcker med typ Nerja, Granada, Estepona, Marbella etc. Bor du fast här nere kanske din adress behöver uppgraderas så du får medlemskort mm. Vi behöver även uppdaterade kontaktuppgifter som emailadress etc så  lämna på nytt:

  • NAMN
  • ADRESS
  • TELEFON/MOBIL
  • EMAILADRESS
  • SPANSK ADRESS/TFN.
  • DITT MEDLEMSNUMMER
  • TRÖJSTORLEK FÖR MEDLEMSTRÖJA

Detta kan göras via mail till info@penamalaguista.se eller via formuläret på: http://www.penamalaguista.se/kontakt/

För er som INTE betalat årsavgiften de senaste 2 åren blir konsekvensen att ni nu förlorar ert medlemsnummer och stryks ur registret, detta enligt stadgarna. Men ni har fram till säsongsavslut att åtgärda detta och pynta in lite sek på vårt konto. TACK för det. Om du inte ‘gillar’ oss längre, vänligen meddela oss det tack.
Men vi utgår från att du ‘gillar’ oss och vill vara kvar som medlem.

Angående våra FB- och Twitter-sidor,men även vår just nu lite dåligt uppdaterade hemsida, är det mycket viktigt att ni trycker på ‘gilla’ knappen. Våra blivande sponsorer tycker om att så många som möjligt läser oss.

För övrigt är vår logga nu uppdaterad av vår egen Zorro, vår eminente MatZ Bjurström, som lagt ner stor möda på den. Tack för det Z. Den är nu i högupplöst format och går bra till tryck mm.

Just nu jobbar vi på att ta fram en kollektion Tshirt. Pike, pins  mm Om allt går vägen kommer jag att få med första trycket till årsmötet den 18e.
Om någon åker till Stockholm efter påsk och har lite plats över får ni gärna ta med lite tröjor. Hör av er.
Vi hörs av.  LÄS VÅR FACEBOOK VARJE DAG!!!!!

GLAD PÅSK

hälsningar Ordförande Crister

 

Kommentarer inaktiverade.